info@cosema.nl +31 6 154 44 491 (Vincent Schipper)
Social media

Verkoop

Naast het repareren van computers verkopen wij ook nieuwe computers, laptops, printers, randapparatuur, hardware en software. Ook voor Apple hard- en software kunt u bij ons terecht.

Verkoop van computer, lapots, randapparatuur en hard en software

Laptop

Wij hebben altijd de nieuwste laptops van verschillende A-merken. Hierbij moet u denken aan o.a: Apple, Asus, Acer, HP, Lenovo en Terra.
 

PC

De PC's die wij leveren zijn zogenaamde zelfbouw PC's. Wij luisteren hierbij naar de wensen van u als klant. Wij bekijken wat voor systeem het beste bij u als eindgebruiker past. Hierdoor heeft u geen overbodige kosten bij een PC waarbij u de capaciteiten van de PC toch niet gaat gebruiken. Ook andersom geldt natuurlijk deze regel. U zult niet met te weinig capaciteiten zitten wanneer u voor bepaalde programma's bepaalde specificaties nodig zult hebben. 


Printer

Bij de aanschaf van een nieuwe printer is het belangrijk om te weten wat u ongeveer per maand print. Er zijn veel verschillende printers op de markt en u ziet door de bomen het bos niet meer. Wij willen u graag advies geven over de aanschaf van een nieuwe printer zodat u geen overbodig veel kosten aan inkt hebt. Wij verkopen o.a.: HP, Canon, Epson, Samsung, Konica Minolta en Oki.
 

Randapparatuur

Als u een nieuwe PC of laptop aanschaft komt het ook voor dat bepaalde producten niet meer met elkaar kunnen communiceren omdat de hardware of software vernieuwd is en het oude product dit niet ondersteund. Wij kunnen u hierbij helpen door te kijken wat u nodig hebt zodat u geheel zonder problemen gebruik kunt maken van uw ICT-omgeving. Hierbij moet u denken aan monitoren, toetsenborden, muizen en speakers. Ook is het belangrijk wanneer u veel achter uw PC of laptop zit dat u een goede houding hebt. Hierin kunnen wij u adviseren om bijvoorbeeld een monitor arm te kiezen zodat uw beeldscherm op de juiste hoogte staat ingesteld.
 

Software

Een PC of laptop moet wel goed beveiligd zijn. Internetcriminelen kunnen makkelijk "inbreken" op uw computer als er geen beveiliging in uw netwerk of PC/laptop aanwezig is. Hierin kunnen wij u adviseren om het risico zo veel mogelijk te beperken. Wij leveren o.a.: Norton Antivirus, Bitdefender en onze managed antivirus van Kaspersky.
 
 

Wilt u meer weten over onze diensten op het gebied van verkoop of reparatie? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!
 
Neem direct contact op
© Copyrights 2015 COSEMA. Alle rechten voorbehouden