info@cosema.nl +31 6 154 44 491 (Vincent Schipper) +31 6 487 30 864 (Mark Verlijsdonk)
Social media

Informatie

Cosema is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in (huis)automatiserings - oplossingen voor consumenten en midden-/ kleinbedrijf. Het bedrijf is opgericht op 01-01-2012 en is gevestigd aan de Uitingstraat 5 te Kerkdriel. Het bedrijf bestaat uit twee ondernemers die zeer gemotiveerd zijn om u als klant goed en naar tevredenheid te helpen. Door samen te werken met partners kunnen wij u een compleet pakket van diensten aanbieden.

Verder onderscheidt Cosema zich van andere bedrijven door service aan huis aan te bieden door de GRATIS* haal- en brengservice. Zo heeft u geen last met het afkoppelen en aansluiten van uw PC of laptop. Ook voor randapparatuur kunt u bij ons terecht. Denk hierbij aan printers, scanners, beamers, USB-sticks, routers enz.
Cosema is een innovatief bedrijf. We zoeken altijd naar een oplossing die aansluit bij uw wensen. Voorbeelden hiervan zijn o.a. het realiseren van een stabiel en veilig netwerk, aanschaf en reparatie van uw PC/laptop en randapparatuur, instellen van uw email en natuurlijk het verhelpen van storingen. Voor meer informatie verwijzen wij u graag door het kopje services.

Natuurlijk kunt u ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor al uw vragen of advies.


*gratis in de gemeente Maasdriel

 
Neem direct contact op
© Copyrights 2015 COSEMA. Alle rechten voorbehouden