info@cosema.nl +31 6 154 44 491 (Vincent Schipper) +31 6 542 71 535 (Martijn Veldhuis)
Social media

Camerabewaking

Bent u op zoek naar een camerabewakingssysteem in de regio Hedel, Bommelerwaard, Kerkdriel, Maasdriel of Zaltbommel? Bij Cosema bent u aan het juiste adres! Camerabewaking geeft een veilig gevoel. Of dit nu bij u thuis of bij uw bedrijf is. Waar men vroeger enkel in grote bedrijfshallen bewakingscamera's plaatsten zien we ze nu overal om ons heen. In winkelstraten maar ook bij particulieren. Cosema biedt u camerabewakingssystemen van de hoogste kwaliteit. Daarnaast verzorgen we ook de complete installatie van de beveiligingscamera's.


Hikvision Full HD IP Camerabewaking

Cosema is leverancier van Hikvision IP camerasystemen. De NVR recorders zijn bedraad en draadloos (wifi) leverbaar. De gebruiksvriendelijke Hikvision recorders zijn voorzien van Nederlandstalige menu's waardoor het instellen nog eenvoudiger wordt, deze recorders zijn gemaakt om 24/7 actief te zijn en bieden slimme oplossingen om opname te maken van uw eigendommen.

Indien de NVR of losse IP camera('s) gekoppeld is met een LAN netwerk met internet connectie, kunnen de beelden op Windows en Mac machines worden benaderd via een webbrowser en/of de iVMS-4200 video management software, voor smartphones en tablets is de app iVMS-4500 beschikbaar. Kortom, Hikvision is een flexibele, gebruiksvriendelijke en goede keus voor u camera-installatie voor woning en/of bedrijf.
 

De Primovo Space Draadloos WIFI HD Plug And Play Camera bewaking set


Installeren is nog nooit zo eenvoudig geweest. Dit draadloze bewaking systeem van Primovo is uniek in zijn soort, dit in tegenstelling tot vele andere draadloze bewaking systemen want de 
Primovo Space is een betrouwbare oplossing met als de HD WIFI NVR Recorder met minimaal 1000GB HDD opslag als basis station.
Bekijk uw beelden live op afstand vanaf uw smartphone, tablet of pc of sluit uw scherm direct aan op de recorder via HDMI of VGA.
De draadloze techniek met encryptie maakt draadloos nog veiliger dan ooit! Het systeem heeft zijn eigen gesloten WIFI netwerk, dit betekent dat deze niet afhankelijk is van uw bestaande netwerk en neemt daarom dus altijd op, ook als uw eigen netwerk wegvalt. Dit zorgt er tevens voor dat er geen signaalverstoring is op uw eigen WIFI netwerk.

Dit camerabeveiliging systeem biedt niet alleen een stabiel betrouwbare draadloze verbinding, maar tevens ook een vloeiende overdracht van de beelden. Afstanden tot wel 30m en meer met muren en plafonds binnenshuis zijn prima haalbaar. Buitenshuis zijn afstanden tot wel 80 meter haalbaar! Het levert tevens ook haar scherpe beelden dankzij de digitale overdracht. Dit systeem zorgt er ook voor dat u dus geen UTP-kabels op de camerapunten nodig heeft. Alleen een stroomaansluiting is voldoende.

Kiest u voor dit draadloze camereabeveiliging systeem van Primovo dan kiest u voor een eenvoudige installatie! Natuurlijk kunnen wij dit systeem ook voor u monteren en instellen.
 

Interesse?

Heeft u interesse of heeft u nog vragen? neem contact met ons op. In overleg met u kunnen wij geheel vrijblijvend een passende offerte voor u maken.
 
Neem direct contact op
© Copyrights 2015 COSEMA. Alle rechten voorbehouden