info@cosema.nl +31 6 154 44 491 (Vincent Schipper) +31 6 542 71 535 (Martijn Veldhuis)
Social media

Laptop & Computer reparatie Zaltbommel

Heeft u laptop en computer reparatie of onderhoud in Zaltbommel nodig? Dan bent u bij COSEMA aan het juiste adres. Wij zijn gevestigd in op 6 km van Zaltbommel, dus altijd in de buurt om u te helpen met uw PC. U kunt terecht bij Cosema voor:
 
  • ​Aanleg van netwerken
  • Herinstallatie
  • Verwijderen van virussen
  • Alle andere computerproblemen
     

PC & Laptop onderhoud Zaltbommel

Uw laptop heeft eens in de zoveel tijd onderhoud nodig. Na verloop van tijd wordt deze namelijk geleidelijk trager. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Op een nieuwe PC is nauwelijks software geïnstalleerd, software wordt niet altijd correct verwijderd, fragmentatie van de harde schijf, systeemupdates die zijn tol eisen op de snelheid van de PC of laptop; er zijn talloze redenen voor het geleidelijk trager worden van een PC. Gelukkig kan Cosema u hiermee helpen. Wij raden aan om eens per jaar uw PC of laptop goed te (laten) onderhouden.Wij checken al de belangrijke onderdelen zoals snelheid en beveiliging en meer op zowel software als hardware niveau. Wat betreft de veiligheid van uw PC hanteren wij het ICT Keurmerk.

Is het tijd voor een onderhoudsbeurt voor uw PC of laptop? Klik op button onderaan de pagina om contact met ons op te nemen of kijk voor extra informatie op onze service pagina.
 

Reparatie van een computer, PC & laptop

Heeft u een probleem met uw laptop of PC en krijgt u het zelf maar niet opgelost? Cosema is gespecialiseerd in computer reparatie Zaltbommel en omgeving. Er kunnen talloze problemen ontstaan met uw computer en Cosema kan nagenoeg met al deze problemen helpen. Enkele werkzaamheden die wij voor u kunnen verrichten:
 
  • Opschonen van uw PC of laptop
  • Herinstalleren besturingssysteem met of zonder databehoud
  • Back-ups van gegevens maken
  • Virussen en andere ongewenste software verwijderen

Voor meer informatie over onze computerreparaties, zie onze computer reparatie pagina.
Wij geven vanzelfsprekend ook garantie bij onze reparaties. Afhankelijk van het onderdeel van de PC of laptop dat vervangen moet worden, krijgt u van één tot en met drie jaar garantie. Dit vervalt bij gebruikersfouten of later geïnstalleerde soft- en hardware.
 

Verkoop van laptops, PC’s en randapparatuur
 

Naast het repareren en onderhouden van computers verkopen wij ook nieuwe computers, laptops, printers, randapparatuur, hardware en software. Ook voor Apple software en hardware kunt u bij ons terecht. Wij verkopen laptops van onder andere Apple, Asus, HP en Lenovo. Ook kunnen wij vaste PC’s custom voor u bouwen. Onze printers zijn van HP, Canon en Samsung.
 
Naast al deze hardware kunt u ook terecht bij ons voor belangrijke beveiligingssoftware. Het is belangrijk dat uw PC goed beveiligd is zodat het risico op activiteit van internetcriminelen wordt beperkt. Hierover kunnen wij naast advies geven ook beveiliging leveren zoals Panda antivirus, Norton Antivirus, Bitdefender,of onze eigen Cosema AV.
 
Woont u in Maasdriel? Dan kunt u ook nog eens gebruik maken van onze gratis ophaal- en brengservice. Voor de reparatie en onderhoud van uw computer, PC en laptop bent u bij Cosema op het juiste adres.


Interesse?

Neem direct contact op
© Copyrights 2015 COSEMA. Alle rechten voorbehouden