info@cosema.nl +31 6 154 44 491 (Vincent Schipper) +31 6 542 71 535 (Martijn Veldhuis)
Social media

Computer service Maasdriel | Reparatie & Onderhoud van uw computer, PC, laptop

Woont u in de buurt van Maasdriel en heeft u problemen met uw computer of uw laptop? Cosema staat graag voor u klaar! Wij zijn gevestigd in Kerkdriel, dus altijd in de buurt om uw pc of laptop problemen op te lossen. Dat doen we graag! U kunt bij ons ook terecht voor de aanleg van netwerken, herinstallatie, het verwijderen van virussen en (bijna) alle andere computerproblemen!
 

Onderhoud van computer, PC & laptop

U heeft uw computer al een tijd maar u merkt dat hij lang niet meer zo snel is als in het begin. En al die tijd die heeft rondgebracht op het internet kan zomaar programma’s op uw computer hebben achtergelaten die u helemaal niet op uw computer wilt hebben. Daarom raadt Cosema aan om eens per jaar uw computer te onderhouden. Hierbij lopen wij alle belangrijke onderdelen van uw computer na: snelheid, beveiliging etc. Zowel software als hardware wordt hierbij bekeken. Wat betreft de veiligheid maken wij gebruik van het ICT Keurmerk. Vindt u het tijd dan uw pc of laptop eens goed wordt nagekeken? Via de button onderaan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen, wilt u meer informatie kunt u terecht op onze service pagina.
 

Reparatie van computer, PC & laptop

Heeft u problemen met uw laptop en kunt u het zelf niet oplossen? Cosema is gespecialiseerd in de reparatie van uw computer. Dit kunnen allerlei problemen zijn en Cosema kan u ook helpen met nagenoeg al deze problemen. Voorbeeld van enkele werkzaamheden die wij voor u kunnen doen: opschonen van uw PC/laptop, herinstalleren besturingssysteem (met of zonder databehoud), back-up maken van gegevens, verwijderen van virussen. Voor meer informatie over onze computerreparatie zie onze computer reparatie pagina. Uiteraard geven wij ook garantie bij onze reparatie. Afhankelijk van het onderdeel dat moet worden vervangen krijgt u één tot en met drie jaar garantie. Garantie geldt niet bij gebruikersfouten of later geïnstalleerde soft- en hardware. 
 

Verkoop van laptops, pc's en randapparatuur

Naast het repareren van computers verkopen wij ook nieuwe computers, laptops, printers, randapparatuur, hardware en software. Ook voor Apple hard- en software kunt u bij ons terecht. Wij verkopen onder andere laptops van Apple, Asus, HP en Lenovo. Maar ook vaste pc’s die we zelf custom voor u bouwen, Printers van HP, Canon, Epson en Samsung en randapparatuur.
Naast apparatuur kunt u bij ons ook terecht voor software. Een PC of laptop moet wel goed beveiligd zijn. Internetcriminelen kunnen makkelijk "inbreken" op uw computer als er geen beveiliging in uw netwerk of PC/laptop aanwezig is. Hierin kunnen wij u adviseren om het risico zo veel mogelijk te beperken. Wij leveren o.a.: Panda Antivirus, Norton Antivirus, Bitdefender en onze eigen COSEMA AV.

Woont u in Maasdriel? Dan kunt u ook nog eens gebruik maken van onze gratis ophaal- en brengservice. Voor de reparatie en onderhoud van uw computer, PC en laptop bent u bij Cosema op het juiste adres.
 

Advies op maat

Nu advies nodig over de aanschaf van een nieuwe PC of laptop? Wij kunnen ons voorstellen dat je af en toe door de bomen het bos niet meer ziet. Gelukkig kan Cosema u hiermee ondersteunen. Wij kunnen u tegen een gereduceerd tarief advies geven wat voor u wel of niet geschikt of interessant is. Daarmee houden we natuurlijk rekening met waar u het systeem voor gaat gebruiken, zodat we u optimaal kunnen adviseren. Als u het product aanschaft via Cosema dan is dit advies uiteraard gratis.


Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag: 08.30u/17.30u
Zaterdag: Op afspraak

 
Neem direct contact op
© Copyrights 2015 COSEMA. Alle rechten voorbehouden