info@cosema.nl +31 6 154 44 491 (Vincent Schipper) +31 6 542 71 535 (Martijn Veldhuis)
Social media

Computer reparatie in Den Bosch en omstreken

Cosema verzorgt computer reparaties in Den Bosch en omstreken. Woont u in Den Bosch of net daarbuiten, en bent op zoek naar iemand die problemen met uw computer op kan lossen? Dan bent u bij COSEMA aan het juiste adres. Wij zijn gevestigd in Kerkdriel, dus altijd in de buurt van Den Bosch om u te helpen met de reparatie uw PC. U kunt terecht bij Cosema voor:
 
  • ​Aanleg van netwerken
  • Herinstallatie
  • Verwijderen van virussen
  • Alle andere computerproblemen, zoals scherm reparatie of PC onderhoud
     

Computer reparaties Den Bosch

PC & Laptop onderhoud

Uw laptop heeft eens in de zoveel tijd onderhoud nodig. Na verloop van tijd wordt deze namelijk geleidelijk trager. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Op een nieuwe PC is nauwelijks software geïnstalleerd, software wordt niet altijd correct verwijderd, fragmentatie van de harde schijf, systeemupdates die zijn tol eisen op de snelheid van de PC of laptop; er zijn talloze redenen voor het geleidelijk trager worden van een PC. Gelukkig kan Cosema u hiermee helpen. Wij raden aan om eens per jaar uw PC of laptop goed te (laten) onderhouden.Wij checken al de belangrijke onderdelen zoals snelheid en beveiliging en meer op zowel software als hardware niveau. Wat betreft de veiligheid van uw PC hanteren wij het ICT Keurmerk.
Is het tijd voor een onderhoudsbeurt voor uw PC of laptop? Klik op button onderaan de pagina om contact met ons op te nemen of kijk voor extra informatie op onze service pagina.
 

Laptop reparatie

Is uw laptop gevallen? Of start deze niet meer op omdat hier een virus op zit? Of heeft u een probleem met uw scherm dan behoort scherm reparatie in Den Bosch tot de mogelijkheden. Bij Cosema kunt u terecht voor een laptop reparatie. Wij kunnen het virus van uw laptop weer verwijderen zodat u probleemloos weer verder uw laptop kunt gebruiken. We zijn zelf gevestigd in Kerkdriel wat circa 15 minuten van Den Bosch ligt.  

Ons voordeel is dat we de laptop voor reparatie in Den Bosch kunnen ophalen en brengen. Cosema heeft hier speciaal een pick-up en return service. Dit is handig wanneer u niet in de gelegenheid bent om naar Kerkdriel te komen.

 

PC Reparatie

Naast een laptop is het uiteraard ook mogelijk om uw pc te laten repareren. Cosema is gespecialiseerd in de reparatie van uw computer! Er kunnen talloze problemen ontstaan met uw computer en Cosema kan nagenoeg met al deze problemen helpen. Enkele werkzaamheden die wij voor u kunnen verrichten:
  • Opschonen van uw PC of laptop
  • Herinstalleren besturingssysteem met of zonder databehoud
  • Back-ups van gegevens maken
  • Virussen en andere ongewenste software verwijderen
 

Computer reparatie gewoon bij u thuis in Den Bosch

Het is mogelijk dat we de computer bij u thuis in Den Bosch komen repareren. Echter adviseren wij, mits dit mogelijk is, om de PC of laptop altijd bij ons in de werkplaats te repareren of van onderhoud te voorzien. Dit omdat dit financieel voor u als klant aantrekkelijker is en omdat wij in onze werkplaats alles bij de hand hebben wat we eventueel nodig zouden hebben.

Voor meer informatie over onze computerreparaties en laptop reparatie Den Bosch, zie onze computer reparatie pagina. Wij geven vanzelfsprekend ook garantie bij onze reparaties. Afhankelijk van het onderdeel van de PC of laptop dat vervangen moet worden, krijgt u van één tot en met drie jaar garantie. Dit vervalt bij gebruikersfouten of later geïnstalleerde soft- en hardware.
 

Verkoop van laptops, PC’s en randapparatuur

Naast het repareren en onderhouden van computers verkopen wij ook nieuwe computers, laptops, printers, randapparatuur, hardware en software. Ook voor Apple software en hardware kunt u bij ons terecht. Wij verkopen laptops van onder andere Apple, Asus, HP en Lenovo. Ook kunnen wij vaste PC’s custom voor u bouwen. Onze printers zijn van HP, Canon en Samsung.
 
Naast al deze hardware kunt u ook terecht bij ons voor belangrijke beveiligingssoftware. Het is belangrijk dat uw PC goed beveiligd is zodat het risico op activiteit van internetcriminelen wordt beperkt. Hierover kunnen wij naast advies geven ook beveiliging leveren zoals Panda antivirus, Norton Antivirus, Bitdefender,of onze eigen Cosema AV.
 

Gratis ophaal- en brengservice 

 Woont u in Den Bosch? Dan kunt u ook nog eens gebruik maken van onze gratis ophaal- en brengservice. Voor de reparatie en onderhoud van uw computer, PC en laptop bent u bij Cosema op het juiste adres.
 

PC of laptop laten repareren?

Neem dan contact met ons via het contactformulier en bespreek met ons de reparatie mogelijkheden voor uw computer. We zijn gevestigd in Kerkdriel (nabij Den Bosch) en zijn van maandag tot en met vrijdag geopend tussen 8.30 en 17.00 uur.


Neem direct contact op
© Copyrights 2015 COSEMA. Alle rechten voorbehouden