info@cosema.nl +31 6 154 44 491 (Vincent Schipper) +31 6 542 71 535 (Martijn Veldhuis)
Social media

Cosema | Camerabewaking voor Bedrijven en Woonhuizen Zaltbommel

Bent u op zoek naar een camerabewakingssysteem in de regio Zaltbommel? Bij Cosema bent u aan het juiste adres! Camerabewaking geeft een veilig gevoel. Of dit nu bij u thuis of bij uw bedrijf is. Waar men vroeger enkel in grote bedrijfshallen bewakingscamera plaatsten zien we ze nu overal om ons heen. In winkelstraten maar ook bij particulieren. Cosema biedt u camerabewakingssystemen van de hoogste kwaliteit. Daarnaast verzorgen we ook de complete installatie van de camerasystemen.
 

Hikvision Full HD IP Camerabewaking

Cosema is leverancier van Hikvision IP camerasystemen. De NVR recorders zijn bedraad en draadloos (wifi) leverbaar. De gebruiksvriendelijke Hikvision recorders zijn voorzien van Nederlandstalige menu's waardoor het instellen nog eenvoudiger wordt, deze recorders zijn gemaakt om 24/7 actief te zijn en bieden slimme oplossingen om opname te maken van uw eigendommen.

Indien de NVR of losse IP camera('s) gekoppeld is met een LAN netwerk met internet connectie, kunnen de beelden op Windows en Mac machines worden benaderd via een webbrowser en/of de iVMS-4200 video management software, voor smartphones en tablets is de app iVMS-4500 beschikbaar. Kortom, Hikvision is een flexibele, gebruiksvriendelijke en goede keus voor u camera-installatie voor woning en/of bedrijf.

Interesse?
Heeft u interesse of heeft u nog vragen? neem contact met ons op. In overleg met u kunnen wij geheel vrijblijvend een passende offerte voor u maken in de regio Zaltbommel.
Camerabeveiliging Zaltbommel
Neem direct contact op
© Copyrights 2015 COSEMA. Alle rechten voorbehouden